JiRan TetanGGa

Monday, 16 May 2011

Apa lagi yang nak naik lepas niii..

Assalamualaikum & selamat sore


Apaaaa!!! minyak nak naik harga lagiiiii..terlopong jap mulut, lepas dengar berita yang mengatakan kerajaan bakal menaikkan lagi harga petrol RON95, akibat daripada kenaikan harga minyak dunia.
Baru aje minggu lepas harga gula naik RM0.20 sen sekilogram. Agak2nya apa lagi nak naik lepas ni, alamatnya time cuti tak payah kuar kemana2, duduk rumah lagi baik, save kos..pastu jangan minum guna gula, pakai susu pekat manis. Dah tentulah bulan pose nanti kuih muih naik harga...huhu


Harga barang2 semua dah naik, gaji tak ada chance nak naik ker??? (tuju kat boss aku)
Ok lah nak cite tu jer, hari ni pose tak boleh cakap banyak2 nanti kurang pahala pose..
Errmmmm...tengah pikiaq nak buka ngan apa nanti???


5 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Persoalan yang bermain2 di palotak suma orang.. hehe.. ehh.. maceh lawat Nadh.. ni adik badik cik mas saari ka ni? :D

Freaky said...

x lama lg ron 95 pulak.. haihh

Ibu Bapa suka anak Merempit

Bro Framestone said...

naik angin kot

Sunah Mohammad said...

sume nak naik...darah kita pun naik kak...

entri untuk akak... Dua Blogger Anak Encik Saari, Terima Kasih! | Sunah Suka Sakura dot com :)

cik pulau said...

lama2 naik darah tinggi sebab gula mahal.. ganti dengan garam.. hahaha,.