JiRan TetanGGa

Monday, 2 May 2011

sibuk layan tetamu..


Assalamualaikum


Cuti 2 hari ni tak sempat nak berblog sepenuhnya, kerana busy melayan adik2 dan makcik aku yang datang, sibuk memasak untuk mereka. Hari ahad jer kuar pergi kenduri kawin sedara. Pastu kembali dengan aktiviti rutin seharian, sibuk setelkan kerja2 rumah dan melayan anak2. Malam kelmarin, ntah macam mana tido, kena sakit tulang tengkuk pulak sampaikan tak boleh nak tunduk, sakit... Terpaksalah tampal koyok dan makan panadol extend, barulah lega sikit.
Sekarang ni tengah tunggu laksa masak...tentu kecur korang dengar..tapi ni Cik Sue yang masak, aku nak rehat jap..berblog lah apa lagi, time cuti ni lah nak masak sodap2 sikit...

3 comments:

Cik Sue said...

hehehe..aku masak dah tentu lah sedap... =D

syuwai said...

laksa??

wow2x, my febret ^^

aizamia3 said...

aku kalau bab makan ni tak tolak punye.. tapi jangan suruh masak.. confirm aku buat larian acara balapan.. kihkihkih..