JiRan TetanGGa

Saturday, 21 May 2011

Hobi baru aku

Assalamualaikum..


Kebelakangan ni aku suka terjah blog2 yang memaparkan bermacam2 resipi. Inilah hobi terkini aku sekarang suka tengok entri2 yang mengandungi resipi masakan, kalau aku suka aku akan salin dan try buat kat rumah. Antara blog2 yang selalu aku terjah cari resipi ialah blog  Mat Gebu, Dari Dapur CT, Izzah Muffin dan banyak lagilah. Ehhh..jangan salah faham pulak, blog2 yang tak cite pasal masak memasak pun aku suka!! 


psssttt...kuat makan.., tapi badan tetap cekeding..tak kan tak cukup vitamin??

5 comments:

Freaky said...

terjah blog masakan memang best. kalau ada gambar makanan sekali terus rasa lapa :P

Linda Onn dapat balik FB

Sal Saari said...

Freaky..betul tu..

Rozuan Ismail said...

nak jugak makan banyak tapi keding.wan ni makan banyak sikit dah cepat gemuk =(

p@kcikLie said...

wah cekeding syoknya...tp rasanya mamadiana masa remaja dulu pon cekeding jgk...

ehh...PCL nak buat entri pasal resipi jugaklah....

izahdaut said...

terimakasih sudi jenguk blog saya.. ye ke cekeding.. waduhh suke betul la dapat badan gitu. ni nak maintain sakit.. huh.. hehehe