JiRan TetanGGa

Saturday, 14 May 2011

Kalau dah mengantukkk..

Assalamualaikum..


Mengantukkkk wehhhh, tengah syok2 bw pun boleh mengantuk, tak boleh nak tahan2..
Nasib baik member sorang ni baik hati belikan eskrem...huhu hilang dah ngantuk..
Layan eskrem jap..



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Tentu korang nak kenal sape kawan aku yang baik hati niiii...jom lah ramai2 terjah ke blog dia http://idanurfieyda.blogspot.com, macam2 cerita ada...sape2 yang nak berkenalan pun bolehhh...oppssss tapi dia ni dah jadi tunangan orang...
apa pun mekasihlah cik ida sudi melanjessss eskremmmm, melanjessslah selalu..hihihi

8 comments:

Khairil said...

sebab dia beli awak eskrem terus buat entry promot blog dia...best...

Sal Saari said...

sambil nak hilangkan ngantukk..tetiba idea mari..hehe

IdaNurFieyda said...

hahaha..time ksh kak sal..
nt ida melanjessss eskrem lg ye ^_^

Hishamudin Bin Mohamad TwonTawi said...

salam ziarah dan kenal..
mengembara dari blog bangku kosong..

MamaEma said...

nanti kalau y belanja juga..promote blog saya sekali boleh kan....

Liza @ Adzriel AB said...

oooo...nak eskrem jugak laaa..

Sunah Mohammad said...

comeynyeee kucing tu..eiks, akak ni adik beradik kak mas saari ke?

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D