JiRan TetanGGa

Wednesday, 27 April 2011

Jangan marah ekk..



Assalamualaikum..

Tukar background lagiiii...so kepada rakan2 blogger yang rajin singgah kat blog aku ni, mintak maaf banyak2 sebab asyik bertukar2 background jer, takut korang nyampah lak nak masuk kang !! bukan apa...nak cari yang betul2 serasi ngan jiwa, tapi rasa2nya dah jumpa..InsyaAllah tak kan tukar lagi..
So, jangan serik2 jemputlah datang bertandang lagi yeee !!!

5 comments:

MiSzy DiaN said...

first time bertandang ke sini..

jom join luckky draw saya nak? :)

Miss Ran said...

ala akan dtg konpem dpt..
y penting byk promot kat fb...group, page berlambak..usha k..entry mesti mnarik

kite pun jauh lg jalan..ni pun jnuh nk kmpul

Dayana AZ said...

wahh :). takpe2 tuka2 je selalu ikut sedap mata kita memandang :D

Liza @ Adzriel AB said...

header tetap yg comel...

aizamia3 said...

tak kisah tukar atau tidak.. yang penting dapat baca tak sakit mata..