JiRan TetanGGa

Saturday, 30 April 2011

Tuhan menguji kesabaranku hari ini..

Assalamualaikum..


Hari ini penuh dengan dugaan..masa nak pegi keje motor tak boleh start, pinjam kete abang ipar, elok2 sampai kat tempat keje, kete  pulak yang tak boleh start..kat rumah pulak anak aku yang kecik hanya tinggal dengan abang dia yang sulung, masa aku keluar tadi dia tidur...tapi ni dah hampir 1 jam aku dan suami keluar, tak tahu apa yang jadi...
Hari sabtu memang kami tak hantar kat baby sitter..Tadi cuba call baby sitter nak minta tolong tengok2kan anak tapi dia tak jawab...Semoga Allah melindungi anak2ku..Allah saja yang tau
betapa risaunya aku...


4 comments:

IdaNurFieyda said...

sabar2..dugaan je semua tu..hehehe

nUr _ atiQah said...

Insya-Allah selamat..
berserah lah..Dya tahu segalanya..^^~

Sal Saari said...

ida & nUr: alhamdulillah semu selamat..pandai abang jaga adik..

nUr _ atiQah said...

hehe..Alhamdulillah..^^~