JiRan TetanGGa

Thursday, 28 April 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

image

Kenapa aku seorang blogger ???? Kalau berminat nak join silalah ke sini !!!


Niat aku mula2 tu memang untuk suka suka disamping  memenuhi tuntutan naluriku yang telah dihasut oleh adik2 aku..Mas Saari & Cik Sue Saari. Tiap kali jumpa mesti dia orang citer tentang blog dia orang, dalam hati "macam best jer buat blog ni"...


2 Mac 2011 bermulanya langkah pertama aku dalam cubaan berblog, dari sehari ke sehari minat aku berblog makin menjadi2, mula2 blogwalking saja, masuk blog orang2 femes2 termasuklah Ben Ashaari, aku timba ilmu sikit sebanyak dari entri2 blog mereka.


Lama kelamaan memang syok habisss!!! dapat ramai kenalan, dapat banyak ilmu dan tips2  yang berguna, disamping dapat memperbaiki mutu penulisan & entri kita.

6 comments:

aizamia3 said...

betul.. seronok sebenarnya tapi jangan sampai leka hingga kerja depan mata terbengkalai.. ;)

Sal Saari said...

aizamia3..InsyaAllah tak macam tu..

myzasuki said...

saye pon seronok jugak ~
hehe :DD

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

virus blog mmg mudah berjangkit..heh3... :)

Sal Saari said...

myzasuki & cik Duyung : memang pun..

Anna said...

hi, membalas kunjungan :)