JiRan TetanGGa

Wednesday, 2 March 2011

salam pengenalan...

Assalamualaikum dan salam perkenalan 
diucapkan kpd blogger2 seluruh Malaysia..

Aku pun tak tau nak citer apa nii...
blurr lak kepala otak aku ni..
dari malam td jenuh pikir apa entry aku nak buat..
almaklum la 1st time..nervous sikit...

takpe aku testing dulu..
Actually..aku buat blog ni sbb
aku tertarik baaangaatttt ngan blog adik2 aku...

dalam hati..nampak mcm best jer so apa la salahnya kalau aku pun mencuba
nanti tak de la org kt aku ni buta "IT" sangat...
P.M kita pun galakkan 1 Malaysia mendalami pasal IT niii...
tak salahkan mencuba menda baru
baru la hidup kita lebih happening..betul takkkkk..????

Aku pun tak nak melalut panjang lebar kat entry pertama aku ni
nanti boring lak orang nak baca..
cuma aku nak alu2kan kesudiaan korang
semua untuk intai mengintai kat blog aku ni...

Saya budak baru belajar
Kalau salah tolong tunjukkan..

Wassalam...
















4 comments:

mas.saari said...

wah!!! permulaan yg baru pada tanggal 1/3/11

rajin2lah blogwalking mesti kejap je dpt ramai follower...good luck!

niisa.kehidupanku said...

huhu..tenkiu sis..

Cik Sue said...

weeeee....selamat datang ke dunia blogging...tak lama lagi ko pun konpem jadi blogger tegar cam kami... =D

niisa.kehidupanku said...

Insyaallah..