JiRan TetanGGa

Tuesday, 15 March 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Assalamualaikum...


BANNER BEN ASHAARI


Nak try juga lah segmen ni..menarik jer bunyinyer...


Sila ceritakan latar belakang anda ..
Kg. Bangau Tanjung, Temerloh, Pahang tempat aku dilahir dan dibesarkan. Temerloh juga glamor dengan nama 'Bandar Ikan Patin'. Di kampung aku pun terdapat ramai penternak ikan patin sangkar, kalau nak rasa ikan patin Kg Bangau jom lah jalan jalan ke Temerloh.

Profesion anda sekarang ?
Seorang kerani bahagian pentadbiran di sebuah syarikat swasta.

Blog favourite anda .. kenapa ?
Blog favourite aku sejak jadi blogger ni antaranya..
Blog Naz, Blog Ben Ashaari & Blog Bangku Kosong, sebab blog blog ni banyak memaparkan tentang tips, informasi & ilmu ilmu yang berguna, terutama blogger baru macam aku..


Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
Blog yang terlalu panjang berjela entrinya, sebab kadang kadang malas nak baca sampai habis walaupun entrinya menarik.


Impian anda terhadap blog anda ..
Impian asal aku buat blog ni atas dasar suka suka je, tapi dalam masa yang sama biarlah terkenal dikalangan blogger blogger semua.


Selamat Bersegmen..

12 comments:

cik ayin said...

pahang jugak la..datang dari belog abg ben :)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

PiNky@hEarT said...

orang penang mai terjah! =p

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...

Anak Ulu Cheka said...

assalam dari rodong pahang

dulu2 biasa lepak kat kg bangau tu

ramai geng kat sana dan bersekolah kat temerloh

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Mutiara Bernilai said...

slamat pagii

org kuantan dtg menjengah..

jum jd kawan jum! :)

dah folow kamu dear..

Dda Ly said...

saye setuju tu..kalau entry sket, gamba sket..seronokla jgak nak bace kan? :)

meh ke rumah..
~like mother like son~
keep in touch ye..♥♥♥

Sal Saari said...

time kasih semua yg dah intai blog sy tu..sy tak sempat nak kunjung balas lagi..pelan2 k..

Puteri Salju said...

tumpang jenguk.. heheh

salam perkenalan.. jemput singgah kat blog saya

puterisalju122.blogspot.com

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenaln..
prince blogger kl..
jom jadi member...:)_