JiRan TetanGGa

Wednesday, 30 March 2011

asyik2 error in connection...

Assalamualaikum..selamat sore





Dalam seminggu dua ni aku panehhh hati tol ngan coverage maxis kat tempat aku ni..asyik2 error in connection.
Nak call orang sume tak leh, call maxis center pon xleh..ngapain sih..
Ada customer cakap..ni sume gara gara tsunamilah...haha tak pasal2 tsunami yang dipersalahkan. 


Nak guna line mana baru ok nihhh,..bukan apa malehhh benor nak menukar2 nombor baru, susahhhh....lagi pun tetap setia pada MAXIS ni...
Kalau pekerja maxis terbaca sila bagi explanation...


Wassalam 

5 comments:

solo molo said...

membe sy lagi teruk...
adelah dalam 2 minggu tue line maxis takde dlm bilik die...
nak call or sms kena kuar dari bilik...



entry terbaru >
http://solomolo.blogspot.com/2011/03/kecik-kecik-dah-kedekut.html

mas saari said...

sama ngan aku long...
memang 2 minggu ni slow tahap cipan lah berukban aku!

Liza @ Adzriel AB said...

dah lama babai kat maxis.. pakai streamyx jugak bahagia.

Sal Saari said...

solo molo, mas & liza..maybe sume tmpt mcm tu kot..ramai dah yg komplen

Cik Sue said...

along: samalah dengan aku memang fedup dgn line maxis 2,3 ari ni... =D