JiRan TetanGGa

Friday, 11 March 2011

Terkezutt berukkk..

Assalamualaikum





Baru terima sms dari adikku, sms die berbunyi gini "to all, bil letrik terkini kat bangau RM1225.00"...(bil letrik kat kg aku).
Apeeeeee..???? terkezut beruukkkk la aku...immpossible coz bil tertunggak yg telah kami setelkan RM90+++ aje...macam mana bole banyak cam gini...sebab kat kg tu mane ade sape sape duduk, kotak fius pun kami cabut...


Aku pun terus menalipon adik aku mas saari..."wei..ko ada dapat mesej dari abang..pasal bil letrik kat kg sampai seribu lebih..." adik aku pun cakap ada pastu mula lah masing2 pot..pet..pot..pet antara kitaorg berdua..
Pastu aku ambil keputusan nak call adik aku yg antar sms tu..tengah2 dok dail no dia, masuk pulak call cik sue saari..tanyakan hal yg sama...tgh dok cakap2 Cik Sue dpt sms dr tukang antar tu..
Sms tu berbunyi "Oppss terlupa  taruk titik perpuluhan daaa..RM12.25 jer...Nana, iea, mimi sume dengan sepantas kilat balas msj tadi tu...hahahaha lawaks3x tengah berguling2 kome gelak ni.."
Aku ngan Cik sue apa lagi gelak besorrrr lah sambil tu marah2 la kat tukang antor sms tu...


Hahahahaha..kantoi suda ngan dia...hisshhh saje jer buat lawak petang petang bute ni...grrrrrr..geerraammmm


Wassalam 

4 comments:

Cik Sue said...

tau takpe...lawak poyossss...buat penat aku terkejut jer...grrrr

mas.saari said...

hahahahahaha..terus buat entri tu
kan aku dah cakap mesti dia bohong punya....

kureng asem betul bro sohob ni!

Princess Nur said...

hehe..lawak kan? salam kenal ye..kunjungan balas dr blog nur :)

Sal Saari said...

Mas & Cik Sue..dia ckp tgu lawak seterusnya lagi 20 hariii..

Princess Nur : tenkiu..salam kenal juge