JiRan TetanGGa

Monday, 28 March 2011

GEGAR BLOGGER BARU



Assalamualaikum..nak join segmen tak?? Khas untuk blogger baru, jommm..

Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..




Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu ..dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
Aku ase gambar ni memang dah serasi ngan insan yang bernama Ben Ashaari, asenya sume blogger pun kenal kot..termasuklah blogger baru macam aku niii..baru 32 followers aje setelah hampir 2 bulan berblogging.

Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
Mula2 tu suka2 je..orang ada blog kita pun nak ada gak..tapi sekarang dah rasa seronok sebab banyak info yang kita boleh dapat, boleh berkenalan sesama blogger. Mana tau satu hari nanti boleh terkenal macam Ben ni, baguih gak kan..

Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari.
Semua blog yang aku follow, tapi kalau tak sempat gak aku akan jenguk dulu blog Cik Sue, Mas Saari & Ben Ashaari.

Sebenarnya dunia berblog ni luas skopnya...terpulanglah kepada blogger semua nak mencorakkan mengikut citarasa korang.

Wassalam


34 comments:

Cik Sue said...

wahhh...masuk blog aku dulu ek long.....sayang kamooo bnyk2 laa... =D

diyana said...

opersi tinggalkan jejak!!datang dari blog abg ben..dan follow juga ^^

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Guling2 sini.. ^.^

~shy shy gurL~ said...

intai2 cni dr segmen abg ben..=)

Mr Danel said...

pusing2...anak akak cumel plak!

SyEraa said...

membalas kunjungan..happy blogging :)

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

Fauzan 'Jahn' Abas said...

salam singgah

support new blogger

http://jahnscar.blogspot.com/

hehe, nice blog...

fizah said...

salam sgh n follow
nice blog

Yaya^Pink said...

salam..balas kunjungan kamu...

da folo kamu da...ehehe

kejora said...

salam..balas jejak ..
i folo..

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

c-tea said...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

iekah said...

hye..
terjah u from BA..
gegar blogger baru..!
heppy blogging!

ade mase singgah la my teratak
http://iekahridzuan.blogspot.com

follow u =)

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

aizamia3 said...

singgah dari segmen abg ben.. membalas kunjungan.. rajin2lah update blog..

iekah said...

da follow dA =)

Z-ni said...

Hi.. terjah frm mrben nye page. Salam kenal n folo kamu. Comey nye bebudak tu...

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Sal Saari said...

diyana,hanim & shy shy girl..mekasih jd follower n sudi singgah

Sal Saari said...

Mr. Danel & Z-ni..mekasih atas pujian

Sal Saari said...

SyEraa, solo molo & Fauzan..mekasih sudi menjenguk kesini..

Sal Saari said...

Fizah, Yaya, Kejora & Nisha..mekasih sudi membalas kunjungan...

Sal Saari said...

c-Tea, Ikah, Fasha84, Lenloy..kunjungan anda amat dihargai..

Sal Saari said...

fuuyooh, Sis Nad, aizamia3, Lulu & Fahmie Firas...kunjungan anda amat dihargai & dialu alukan..tenkiu

Hanieqha said...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..


Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

sha said...

mula2 suka, lepas tu seronok. kemudian nak jadi terkenal ek? bagus2.. ada peningkatan

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harapkita dapat jadi kawan ye...:)

Sal Saari said...

prince...memng da kwn pun..

[Pemilik blog tulang ikan] said...

Salam kenal Sal! :))

Tq sudi jengok blog tulang ikan saye :p.

..followed u oledi! keep in touch okeh! :)))