JiRan TetanGGa

Tuesday, 29 March 2011

susah juga..





Assalamualaikum blogger sume...

Sejak pandai berblog ni, fb n game dah jarang sangat aku layannnn...penangan berblog..syiokk juga kan????
Lepas 1-1 blog aku blogwalking..setiap blog yang dah aku blogwalking mesti ada entri baru setiap hari..kekadang sampai 2-3 entri sehari...fuhhh dasattt...susah wehhh, aku tak mampu lagi nak seaktif itu. 


Barulah aku tau susah juga nak jadi blogger baru dan mahu blog kita dikenali ramai,.. perlu kejar traffic, entri lebih dari 1 sehari, entri yang menarik..barulah leh ramaikan followers. Aku rasa sume tu kena ada minat yang mendalam & kreatif..jangan cepat putus asa..

InsyaAllah aku akan cuba semampu mungkin..(tak nak putus asa ditengah jalan)...chayukk..chayukk!!!!!

4 comments:

nur ikhyar dee said...

jangan putus asa tau...

saya pun kekadang malas nak update...hehehe

Sal Saari said...

nur..isyaAllah tak kan..

IdaNurFieyda said...

betol tu kak sal..same2 le kite jgn pts asa..hehehe..chaiyuk2!!

atiey azha said...

betul tu kak ! semua kena mula dari bawah .