JiRan TetanGGa

Thursday, 24 March 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute



Assalamualaikum kepada blogger blogger sume...
Berminat nak join contest ni..senang jer klik kat banner di atas atau g lah jenguk tuan empunya blog tu, Fadhirul Ahmad, kat situ tertera terma & syarat syarat penyertaan, tarikh tutup 10hb April 2011. Moh ler ramai ramai kita memeriahkankan contest ni..ada hadiah tauuu.. 

"Contest Adik-Beradikku Yang Cute"
Ini lah pic adik beradikku yang ceria, tomey & happening tu..kami 7 beradik, 4 pompuan & 3 laki laki. Aku anak sulung..merangkap alonglah...juga merangkap mak & abah kepada adik2 aku, sebab orang tua kami dah lama 'pergi' mengadap Ilahi...almaklumlah anak sulung..paham paham je lah..








2 pic ni menjadi kegemaran kami adik beradik sebab raya tahun 2009 ni lah kami dapat berkumpul 7 beradik, selepas pemergian arwah mak tercinta. pada tahun ni jugalah first time kami bergotong royong buat lemang & rendang sendiri..tanpa bantuan mak & abah.
Semoga hubungan & kasih sayang antara kami ber7 kekal hingga ke akhir hayat, amin..


Aku suka sangat nak tag 3 org blogger ni..

Sekian, hamba permisi dulu..yang kena tag tu cepatttt sebelum terlambat.
Wassalam 








4 comments:

mas saari said...

wah!! memang cutelah adik beradik ni

Sal Saari said...

memang punnnn..haha

cEnD@LiL@ said...

salam kak...
thanks follow sy...

"Che Ain" said...

datang singgah dr contest di atas..
Coretan Che Ain..gud luck!!